ERFARENHET

På Husaby Hästklinik arbetar åtta erfarna hästveterinärer samt ytterligare en på Bjertorp Hästklinik. Med vår mycket breda och djupa kunskap finns möjlighet till de mest avancerade utredningar och behandlingar. Tillsammans med våra erfarna och duktiga veterinärassistenter ser vi till att din häst får bästa möjliga vård och omhändertagande.

NYTÄNKANDE

Vår vision är att kunna erbjuda det bästa som finns att tillgå. Med toppmodern utrustning och på en fantastisk anläggning finns de allra bästa möjligheterna. Vi samarbetar med specialister inom kiropraktik, tandvård och hovslageri, samt arrangerar kurser och clinics för veterinärer, ryttare och tränare.

ENGAGEMANG

Vi som arbetar här har alla ett brinnande hästintresse. Tillsammans har vi stor erfarenhet från hästvärldens olika sporter. När du kommer till oss är vår ambition att vi skall erbjuda din häst avancerad hästsjukvård med omsorg och omtanke.

                                                                                                                                 

AKTUELLT

Föreläsning CT
Föreläsning CT

Onsdagen den 24 februari håller vi en föreläsningskväll på Husaby Hästklinik inom ämnet CT.

Läs mer »
Träningstider för Eva-Karin samt Equiterapi & Osteopattider

Nya tider till Träning för Eva-Karin Oscarsson samt tider till Equiterapeut Charlotta Lindgren samt Osteopat Magnus Lindén

Läs mer »
Sadelutprovning med Sharpman
Sadelutprovning med Sharpman

Nytt datum för sadelutprovning med Sharpman 25 februari

Läs mer »
Utländska hästpass

Hästar med utländska hästpass måste vara svenskregistrerade.

Läs mer »

Nyhetsarkivet »