ERFARENHET

På Husaby Hästklinik arbetar åtta erfarna hästveterinärer samt ytterligare en på Bjertorp Hästklinik. Med vår mycket breda och djupa kunskap finns möjlighet till de mest avancerade utredningar och behandlingar. Tillsammans med våra erfarna och duktiga veterinärassistenter ser vi till att din häst får bästa möjliga vård och omhändertagande.

NYTÄNKANDE

Vår vision är att kunna erbjuda det bästa som finns att tillgå. Med toppmodern utrustning och på en fantastisk anläggning finns de allra bästa möjligheterna. Vi samarbetar med specialister inom kiropraktik, ögon, tandvård och hovslageri, samt arrangerar kurser och clinics för veterinärer, ryttare och tränare.

ENGAGEMANG

Vi som arbetar här har alla ett brinnande hästintresse. Tillsammans har vi stor erfarenhet från hästvärldens olika sporter. När du kommer till oss är vår ambition att vi skall erbjuda din häst avancerad hästsjukvård med omsorg och omtanke.

                                                                                                                                 

AKTUELLT

Extra dagar med Equiterapeut!!
Extra dagar med Equiterapeut!!
2014-08-20

För att kunna erbjuda fler att boka tid hos oss för undersökning samt behandling av Equiterapeut kommer Magnus Lindén komma vid några täta datum framöver

Läs mer »
Vets with Horsepower!
Vets with Horsepower!
2014-05-01

Den 15 juli var prof. Derek Knottenbelt m.fl. i VETs with Horsepower i Skövde!

Läs mer »
Sadelutprovning med Sharpman 26 augusti
Sadelutprovning med Sharpman 26 augusti
2014-01-01

Tisdag den 26/8 kommer Sharpman åter till oss för sadelprovning.

Läs mer »

Nyhetsarkivet »