ERFARENHET

På Husaby Hästklinik arbetar åtta erfarna hästveterinärer samt ytterligare en på Bjertorp Hästklinik. Med vår mycket breda och djupa kunskap finns möjlighet till de mest avancerade utredningar och behandlingar. Tillsammans med våra erfarna och duktiga veterinärassistenter ser vi till att din häst får bästa möjliga vård och omhändertagande.

NYTÄNKANDE

Vår vision är att kunna erbjuda det bästa som finns att tillgå. Med toppmodern utrustning och på en fantastisk anläggning finns de allra bästa möjligheterna. Vi samarbetar med specialister inom kiropraktik, tandvård och hovslageri, samt arrangerar kurser och clinics för veterinärer, ryttare och tränare.

ENGAGEMANG

Vi som arbetar här har alla ett brinnande hästintresse. Tillsammans har vi stor erfarenhet från hästvärldens olika sporter. När du kommer till oss är vår ambition att vi skall erbjuda din häst avancerad hästsjukvård med omsorg och omtanke.

                                                                                                                                 

AKTUELLT

Sadelutprovning med Sharpman 6 oktober
Sadelutprovning med Sharpman 6 oktober

Tisdag den 6 oktober kommer Sharpman åter till oss för sadelutprovning, det finns tider att boka från kl 13.

Läs mer »
Equiterapeut samt osteopat
Equiterapeut samt osteopat

Nya tider till Charlotta Lindgren samt Magnus Lindén

Läs mer »
Färdig odontolog
Färdig odontolog

Nu kan vi erbjuda tandvård på ännu högre nivå då vår veterinär Ragnhild Hansen är examinerad odontolog på häst (Hästtandläkare)

Läs mer »

Nyhetsarkivet »